Op zoek naar een personal trainer en een sterk en gezond lichaam?

Revolution Sports is gespecialiseerd om jou te laten trainen als een atleet, waardoor je ook de skills van een atleet ontwikkeld. Ook als je geen atleet bent kun je trainen als een atleet. Durf jij de uitdaging aan en ben je op zoek naar een top resultaat?! Neem dan snel contact op. De trainingen kunnen plaatsvinden bij TrainMore den Bosch, FysioFit Haaren, Buiten of bij u thuis.

 

Revolution Sports nu ook een locatie in den Bosch

Personal Training bij TrainMore in den Bosch

Per 1 juli 2016 zijn we de samenwerking aangegaan met TrainMore in den Bosch. Vanaf nu is er de mogelijkheid om hier jouw Personal Training of Small Group training te laten plaatsvinden. Uiteraard zijn we heel content met deze stap. Je vindt TrainMore in het FC den Bosch stadion. 
TrainMore heeft gunstige tarieven en als je vaker komt sporten ontvang je een forse korting op je lidmaatschap, want TrainMore wil mensen stimuleren om regelmatig te komen sporten. Ideaal in combinatie met Personal Training! Daarbij beschikt TrainMore over goede faciliteiten: hoogwaardige krachtapparatuur,uitgebreide mogelijkheden voor functionele training, een boksring en bokszakken, een bar voor een kopje koffie, gescheiden sauna voor heren en dames en een gezellige sfeer. Tot snel bij TrainMore!

 

 

 

Schrijf je in

 

 

Laatste Nieuws

  Nieuws overzicht